MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Specjał kuchni meksykańskiej. To tortilla z masy...
fot. Sandra Szymańska

To warto zjeść z food trucków. Baozi, quesadilla, burger, churros - oto co polecamy polecamy! [zdjęcia]

QUESADILLA

Specjał kuchni meksykańskiej. To tortilla z masy kukurydzianej z roztopionym serem. Najczęściej serwowana jest z szarpaną wieprzowiną, grillowanym kurczakiem lub w wersji wegetariańskiej- marynowanymi owocami kaktusa. Z queasadillą świetnie komponują się sosy salsa pico de gaio lub chipotle mayo.

Zobacz również

Radni ustalili miesięczne pobory dla prezydenta Przemyśla Wojciecha Bakuna

Radni ustalili miesięczne pobory dla prezydenta Przemyśla Wojciecha Bakuna

Na plac Zbawiciela wracają ogródki gastronomiczne. Padła wstępna data

Na plac Zbawiciela wracają ogródki gastronomiczne. Padła wstępna data

Polecamy

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą

Tygodniowy przegląd prasy w Mogilnie, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Mogilnie, (12.05-18.05.2024)

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu