MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 2

Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na początek przesiej mąkę pszenną na deskę lub stolnicę i posiekaj z zimnym masłem czy margaryną.

Zobacz również

Orlęta Kielce ograły Moravię Anna-Bud w czwartej lidze [ZDJĘCIA]

Orlęta Kielce ograły Moravię Anna-Bud w czwartej lidze [ZDJĘCIA]

Mirosław Reczko przestaje kierować szpitalem w Bielsku Podlaskim

Mirosław Reczko przestaje kierować szpitalem w Bielsku Podlaskim

Polecamy

Tygodniowy przegląd prasy w Mogilnie, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Mogilnie, (12.05-18.05.2024)

Mubi Dub it Tuning Festival 2024. Program, bilety, atrakcje

Mubi Dub it Tuning Festival 2024. Program, bilety, atrakcje

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu

Spróbuj zamiast piwa. Gasi pragnienie, odmładza, odchudza. Tani napój zrobisz w domu